"Міняю жінку" відкриває нові куточки планети

"Міняю жінку" відкриває нові куточки планети

"Міняю жінку" відкриває нові куточки планети

Розпочинається новий сезон шоу «Міняю жінку»

Новий сезон шоу розпочнеться шостого квітня

На телеканал "1+1" повертається найулюбленіше телеглядачами сімейне реаліті-шоу "Міняю жінку", для якого залишається все менше "білих плям" на карті планети.

Шостого квітня о 22.00 стартує одинадцятий інтернаціональний сезон проекту. Щосереди українські родини будуть обмінюватися господинями будинку не тільки між собою, але і з представниками різних народів світу, знайомлячись з традиціями тайців, караїмів, камерунців та інших національностей.

Міняючись місцями з іноземними дружинами на тиждень, українським мамам доведеться вийти за рамки свого звичайного життя і зіткнутися з абсолютно протилежним світоглядом, іншими поглядами на побутові питання, виховання дітей, сімейні обов'язки, не кажучи вже про відмінності в соціальному становищі сімей і умов життя. У той же час, представниці інших національностей будуть відкривати для себе Україну через звичайні сім'ї в різних куточках нашої країни, де, за умовами проекту, вони проведуть тиждень.

Кожна мама намагатиметься внести щось своє в "прийомну сім'ю" і знайти відповідь на вічне питання - "хто в домі господар?".

За умовами проекту, три дні кожна господиня живе за правилами "нової" сім'ї, інші дні - вводить свої власні. На сьомий день сім'ї зустрічаються, діляться своїми враженнями, підводять підсумки і намагаються зрозуміти, як можуть змінити свої стосунки з коханими на краще.

Чи припадуть до душі сімейні традиції караїмів і звичаї камерунської дружини українським сім'ям, дивіться з 6 квітня на телеканалі "1+1" в проекті "Міняю жінку".

Повʼязані теми:

Наступна публікація