"Міс Слов'янськ" у соцмережах прославляє "ДНР" і кличе бойовиків повернутися

За сепаратистські коментарі дівчини взялася СБУ. 

Володарка корони головної красуні Слов'янська на Донеччині Владислава Таткало у своїх коментарях на YouTube відкрито підтримує терористичну угруповання "ДНР" і закликає бойовиків повернутися до міста.

Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав журналіст Дмитро Торець.

Він опублікував низку скріншотів зі сторінки Таткало у соцмережах, де вона пише про "групу супротиву київській хунті"  у Слов'янську та "перемогу Новоросії". Торець наголошував, що пост дівчина вже видалила. 

Канал Таткало розшукали і на відеохостингу YouTube. В ньому дівчина також не шкодує коментарів на підтримку бойовиків і публікує відео із "ніжними жінками Новоросії", в якому, як вона сама стверджує, є її фото. 

Фото із соцмереж / Фото: YouTube

Слід зауважити, що у соцмережі "ВКонтакте" є одразу кілька сторінок Таткало і чи всі вони справді належать "Міс Слов'янськ 2016" наразі невідомо. Утім, на одній з них було опубліковано фото посвідчення фотокореспондента сайту "Деловой Славянск". В онлайн-виданні ТСН.ua повідомили, що Таткало – позаштаний працівник і наразі нею займається СБУ. Про те, чи продовжує вона працювати, працівники сайту не уточнили.  

Фото із соцмереж / Фото: ВКонтакте/Владислава Таткало

А це відео із Таткало опубліковано на сторінці конкурсу краси "Міс Слов'янськ 2016" у соцмережі "ВКонтакте"

Повʼязані теми:

Наступна публікація