Митрополит Володимир знаходиться у важкому стані, церква просить молитов

Митрополит Володимир знаходиться у важкому стані, церква просить молитов

Стан владики Володимира погіршився

Стан здоров'я владики не дозволяє його оперувати.

Стан здоров'я митрополита Володимира погіршився. Вночі у нього відкрилася кровотеча, йдеться в сюжеті спецвипуску ТСН.

Лікарі київського Центру серця терміново зупиняли крововтрату. Нині предстоятель УПЦ МП настільки слабкий, що не витримає ніяких оперативних втручань, кажуть у медичному закладі.

"Стан дещо погіршився. Нам вдалося впоратися з цією ситуацією. На ранок стан стабільно важкий. Він у свідомості, впізнає людей, благословляє", - розповів директор київського міського Центру серця Борис Тодуров.

У митрополита Володимира Сабодана онкологічне захворювання та хвороба Паркінсона. Крім того, він переніс операції на серці та стегні.

Стан здоров’я Митрополита Володимира погіршився

Стан здоров’я Митрополита Володимира погіршився

Стан здоров'я ієрарха значно погіршився у січні. За словами його секретаря Олександра Драбинка, митрополит не мав належного лікування.

Оточення владики просить молитов за нього та уникає інших коментарів. Блаженіший перебуває в палаті інтенсивної терапії у тяжкому стані.

За предстоятеля УПЦ МП моляться і у Київському Патріархаті , бо там вважають постать митрополита Володимира об'єднавчою для України.

"Ми завжди говорили про те, що чим довше він буде жити, тим краще буде для України. І тому зараз, коли стан його здоров'я погіршився, ми, як і раніше, молимося і закликаємо також до цієї молитви всіх наших вірних", - сказав речник УПЦ-КП владика Євстратій Зоря.

Як уже повідомлялося, Янукович і Ко доводили до смерті митрополита Володимира за наказом патріарха Кирила.

Повʼязані теми:

Наступна публікація