Молода дівчина розповіла, як примудрилася потрапити під потяг у Бердичеві

Молода дівчина розповіла, як примудрилася потрапити під потяг у Бердичеві

Фото: УНІАН

Те, що постраждала лишилася живою, всі називають дивом.

У Бердичеві 16-річна дівчина потрапила під потяг. Студентка коледжу поверталася з навчання додому, і щоб скоротити шлях пішла через залізничну станцію, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Як усе сталося, Вероніка Проскурук майже не пам'ятає. Усе, що пригадує – йшла через залізничну станцію, говорила по телефону і раптом відчула удар та темінь. "А потім бачу – наді мною стоять люди, а потім я прокинулась у лікарні", - розповіла постраждала.

У Бердичеві 16-річна дівчина потрапила під потяг

У Бердичеві 16-річна дівчина потрапила під потяг

Дівчина опинилася між двома коліями, де назустріч один одному рухалися два поїзди. Потоком повітря її кинуло під вагон. Студентка вижила дивом, хоч травми у неї дуже важкі. "Це чудо, Бог урятував її", - переконана бабуся Людмила Поліщук, яка доглядає онучку, бо її мати на заробітках в Італії.

Зі слів очевидців, дівчину потоком повітря підкинуло на два метри вгору. Імовірно, вона потрапила у зону турбулентності і її затягло під вагони. Залізничники наголошують, що постраждала сама порушила правила безпеки, адже ходити через залізничну станцію заборонено, для переходу є пішохідний міст. "Їй пощастило, бо поїзд ішов на маленькій щвидкості і машиніст застосував екстренне гальмування. Коли проходять два потяга, які йдуть один одному назустріч і людина стоїть між цими потягами, відстань від одного потяга до другого невеличка – людину може хвилею, яка утворюється внаслідок проходження цих потягів на великій швидкості, кинути з цього місця під потяг", - розповів інженер з охорони праці станції "Бердичів" Олексій Костюк.

У постраждалої діагностовано перелом кісток тазу та ребер. Чи зможе дівчинка повернутися до повноцінного життя після отриманих травм – лікарі поки що прогнозувати не беруться. Але її однозначно чекатиме тривала реабілітація.

Як уже повідомлялося, на початку цього місяця на Київщині вантажний потяг переїхав неповнолітнього хлопця, який навмисно ліг на колії. 14-річний місцевий житель, за словами очевидців, прагнув здійснти самогубство.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Повʼязані теми:

Наступна публікація