Моторошна ДТП під Броварами: загинув підліток, лікарі борються за життя тренера

Родичів двох постраждалих ще розшукують, оскільки вони живуть на окупованій території.

Внаслідок моторошної аварії під Броварами, під час якої фура збила групу велосипедистів, загинув підліток. 34-річний тренер та семеро спортсменів-підлітків доставлені до лікарні, повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Тренер перебуває у найбільш тяжкому стані, у всіх інших більш-менш стабільний стан, запевнив головний лікар Броварської районної лікарні Валентин Багнюк, йдеться у сюжеті ТСН.Ніч.

"На цей час двоє тяжких залишаються у лікарні. Один був прооперований, і ще один, тренер, теж у важкому стані, у нього велика політравма, усі органи і тканини у нього постраждали. Двох постраждалих вантажівка збила і переїхала, інші від удару порозліталися у сторони, це їх врятувало", - розповів лікар.

Автокатастрофа сталася близько 18.00 на 36-му кілометрі траси Київ-Чернігів, де спортсмени виїхали на своє щоденне тренування. Це була група спортсменів з Броварського училища, де готують спортсменів для олімпійської збірної. У велосипедистів врізалася фура з Болгарії, за кермом якої перебував громадянин цієї країни. За попередньою версією слідства, він заснув за кермом. У поліції повідомляють, що водієві 22 роки, він затриманий.

Обставини події з'ясовує спеціально створена комісія з представників уряду і місцевої влади. Родичів двох постраждалих досі розшукують, оскільки, як виявилося, вони проживають на тимчасово окупованій території України і можуть ще не знати про аварію.

Поблизу Броварів вантажівка збила групу з 9 велосипедистів-спортсменів

Поблизу Броварів вантажівка збила групу з 9 велосипедистів-спортсменів

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація