Моторошні подробиці "залізничної" ДТП на Вінниччині: поїзд тягнув палаючу вантажівку 200 метрів

Моторошні подробиці "залізничної" ДТП на Вінниччині: поїзд тягнув палаючу вантажівку 200 метрів

Фото: Vinbazar.com

Жертвами трагедії стали три людини.

Стають відомими нові подробиці страшної аварії на залізничному переїзді поблизу села Журавне Вінницької області. Там дизель-поїзд врізався у лісовоз, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Залізничники кажуть, що видимість в обидва боки була гарною, а водій вантажівки ЗІЛ просто проігнорував знак "Стоп!". Він виїхав на нерегульований залізничний переїзд і потрапив просто під пасажирський потяг. Від удару вантажівка вибухнула – там зайнялося газове обладнання. Вогонь перекинувся на потяг, який іще 200 метрів тягнув лісовоз уперед по рейках.

На Вінниччині електричка врізалася в вантажівку і загорілася, є загиблі

На Вінниччині електричка врізалася в вантажівку і загорілася, є загиблі

Водій та двоє людей, які сиділи у вантажівці, згоріли живцем. "Постраждали машиніст і помічник", - каже начальник служби пасажирських перевезень Жмеринської залізниці Анатолій Любінін. Обидва залізничника зараз у реанімації з опіками. "Ускладнюються тим, що є опіки верхніх дихальних шляхів. І є отруєння парами тих матеріалів, які горіли у кабіні", - зізнався лікар Хмільницької районної лікарні Михайло Поліщук. Про аварію поліція повідомила їхніх родичів. "Якби хоч показали… Вчора розмовляла з ним, усе нормально було, на дві години в поїздку йду", - плаче дружина машиніста Валентина.

Серед пасажирів поїзда постраждалих не було. "Пасажири сказали, що відчули удар, але навіть не зрозуміли. Він зупинився після удару. Було десь 40 пасажирів. З Вінниці сідали, але по дорозі вийшли", - розповів начальник станції Уладівської залізниці Анатолій Закерничний.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху. Санкція по ній – до 10 років позбавлення волі. Утім, найпевніше, покарати вже нікого не вдасться. Всі, хто був у вантажівці, загинули.

Кореспондент ТСН Анна Тітовська

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація