МВС хоче відправляти на Донбас правоохоронців, які провалили переатестацію

МВС хоче відправляти на Донбас правоохоронців, які провалили переатестацію

Фото: Facebook/Арсен Аваков

За "рік-два" буде проведена повторна переатестація з остаточними висновками.

Сьогодні, 17 лютого, у Нацполіції підтвердили інформацію про те, що в управліннях поліції Луганської та Донецької областей запропонують проходити службу поліцейським з інших регіонів, які провалили переатестацію.

Як повідомив начальник прес-служби МВС Артем Шевченко у себе в Facebook, ініціаторами відповідного рішення глави МВС Арсена Авакова стали керівники ГУНП Луганської та Донецької областей Юрій Покиньборода і В'ячеслав Аброськін.

Шевченко зазначив необхідність "свіжої крові" для задоволення кадрового голоду - зараз не вистачає більше 2000 поліцейських в Донецькій і близько 1000 поліцейських в Луганській областях.

"Будуть пропонувати службу обов'язково з урахуванням особистих моральних і ділових якостей поліцейського (відверто скомпрометовані особи не потраплять на службу, шанс будуть мати ті, хто просто не здав тести або не пройшов співбесіду)", - пише Шевченко.

За його словами, цей кадровий склад виявиться особливо корисним, якщо в майбутньому потрібно буде брати під контроль тимчасово окуповані населені пункти.

За його словами, через рік-два" буде проведена повторна переатестація з остаточними висновками.

Раніше повідомлялося, що глава МВС Арсен Аваков заявив, що для реформування структури Міністерства внутрішніх справ не вистачає 350 мільйонів доларів.



 

Ініціатором рішення міністра А. Авакова пропонувати поліцейським (із урахуванням їхніх особистих моральних і ділових якос...

Опубліковано Артемом Шевченко 17 лютого 2016 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація