МВС показало фото з огляду авто, у якому загинув журналіст Шеремет

Машину мають оглянути експерти ФБР.

Сьогодні, 21 липня, криміналісти оглядають авто, у якому загинув Павло Шеремет. Вибух машини з журналістом за кермом стався напередодні вранці.

Як повідомив речник МВС Артем Шевченко, який розмістив фото машини у мікроблозі, нині огляд роблять експерти МВС та ГПУ і чекають на приїзд експертів ФБР.

Напередодні повідомлялось, що в Україні буде створено спеціальну слідчу групу, щодо розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета, до якої увійдуть найкращі фахівці з усього світу, у тому числі Федеральне бюро розслідувань США.

Зазначимо, що слідство розглядає шість версій вбивства Шеремета, про це заявив радник глави СБУ Юрій Тандіт.

Нагадаємо, вранці 20 липня у Києві загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Авто, яким він пересувався, вибухнуло. В результаті журналіст загинув на місці. Очевидці повідомляють, що звук вибуху було дуже чути. Машина, яка належала редактору-засновнику видання "Українська правда" Олені Притулі, повністю знищена. Самої Притули в автомобілі не було.

Пізніше генеральний прокурор України Юрій Луценко підтвердив, що в машині було закладено вибуховий пристрій, а справу будуть розслідувати за однією з версій, головна з яких "Умисне вбивство".

Шеремет

На Майдані Незалежності вшановують пам’ять вбитого журналіста Павла Шеремета

На Майдані Незалежності вшановують пам’ять вбитого журналіста Павла Шеремета

Повʼязані теми:

Наступна публікація