У катастрофі Boeing 737-800 загинули семеро українців - МЗС

У катастрофі Boeing 737-800 загинули семеро українців - МЗС

Фото: Reuters

За попередніми даними українського МЗС українців на борту лайнера було більше, ніж повідомлялося спочатку.

МЗС України підтвердив, що, за попередніми даними, на борту лайнера, який розбився вночі проти суботи, 19 березня, в Ростові-на-Дону були семеро громадянин України.

Про це повідомили в департаменті консульської служби МЗС, передає "Європейська правда". "За попередніми даними, на борту перебувало 7 громадян України. З'ясуванням громадянства загиблих займаються генконсульства України в Дубай та у Ростові", - стверджують у зовнішньополітичному відомстві.

МЗС відкрито гарячі лінії в Ростові та Києві: +7918 5879993, +38044 2381657

Раніше повідомлялося про трьох загиблих в аварії українців. 

Більшість пасажирів горезвісного лайнера були росіянами. МНС РФ опублікував список прізвищ загиблих пасажирів та членів екіпажу.

Літак компанії FlyDubai розбився під час заходу на посадку в аеропорту Ростова-на-Дону вночі проти 19 березня. Лайнер прямував рейсом з Дубая в Ростов-на-Дону. Літак торкнувся землі і розлетівся на шматки.

Серед причин катастрофи називають погані погодні умови та помилку пілота. Слідчий комітет Росії порушив справу за статтею "Порушення правил безпеки руху й експлуатації повітряного транспорту, що призвело з необережності до смерті двох і більше осіб"

Ростовський аеропорт закрили на добу. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація