На Черкащині доньку "свободівця" підстрелили через оборудки з землею

На Черкащині доньку "свободівця" підстрелили через оборудки з землею

Жінка знаходиться в реанімації після отриманих поранень / Фото: Getty Images/Fotobank

Жінка отримала дві кулі під час суперечки.

5 квітня у місті Шпола на Черкащині стріляли у доньку члена місцевої організації ВО "Свобода" Людмилу Римар після того, як вона відмовилася проводити незаконні операції з землею.

Як повідомляє прес-служба "Свободи", вдень до Людмили в кабінет прийшов представник підприємства ТОВ "Українські аграрні традиції" Валентин Тупота і вимагав підписання документів на переоформлення земельних ділянок. Після того, як повідомляє прес-служба, Тупота запросив Людмилу до свого офісу, де застосував до неї силу, пише УНІАН.

"Після того, як жінка прийшла, вона виявила, що Тупота п'яний, він почав погрожувати жінці, заламував їй руки, а потім почав стріляти пістолета. З 8 зроблених пострілів дві кулі влучили у жінку: одна куля застрягла у неї у нозі, друга пройшла навиліт. Наразі жінка перебуває в реанімації. Злочинця міліція затримала, відкрито кримінальне провадження", - зазначили в розповсюдженій заяві.

У "Свободі" заявили, що спочатку кривдника затримали правоохоронці, але потім відпустили, бо він начебто "був занадто п'яним".

Нагадаємо, Арсен Аваков запевнив, що МВС не буде стріляти в донецьких та луганських сепаратистів, але застосує "жорсткий підхід".

Повʼязані теми:

Наступна публікація