На Чернігівщині під час масової бійки молодики використали гранату

На Чернігівщині під час масової бійки молодики використали гранату

На Чернігівщині під час масової бійки молодики використали гранату

Фото: ГУ Нацполіції в Чернігівській області

9 жовтня до клубу одного з сіл приїхали невідомі та вчинили бійку із застосуванням ножа та вибухового пристрою.

На Чернігівщині біля сільського клубу молодики влаштували масштабну бійку та кинули гранату у натовп, у наслідок чого кілька осіб отримали поранення.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Правоохоронці встановили, що під час інциденту травмовано чотирьох осіб, один з яких (житель Києва) доставлений до лікарні з колото-різаними ранами тіла. Зі слів потерпілого, тілесні ушкодження він отримав біля клубу під час бійки. Окрім цього, осколкових поранень через вибух гранати зазнали троє осіб. Вибух також пошкодив припаркований неподалік автомобіль.

Фото: ГУ Нацполіції в Чернігівській області

На місці події знайдені осколки гранати (попередньо РГД-5), важіль спускової скоби та ніж.

Того ж дня поліція затримала підозрюваного в замаху на вбивство, ним виявився місцевий житель, наразі він поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі відкрито кримінальні провадження за статтями "замах на вбивство", "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" та "хуліганство".

Поліція проводить подальше розслідування.

Нагадаємо, у Києві на Троєщині невідомі підірвали гранату біля приватного будинку. За попередніми даними, вибухнула граната Ф-1, експерти вилучили з місця події рештки боєприпасу і відправили їх на експертизу. Як зазначається, унаслідок вибуху осколками було пошкоджено припаркований на подвір'ї автомобіль, водночас жертв і потерпілих немає.

Повʼязані теми:

Наступна публікація