На Чернігівщині у сільській бійці в натовп людей кинули гранату

На Чернігівщині у сільській бійці в натовп людей кинули гранату

Фото: YouTube

З'ясування стосунків відбувалося біля кафе в клубі.

Житель Бобровиці на Чернігівщині кинув гранату РГД-5 у натовп людей на порозі сільського клубу. Від вибуху постраждало троє чоловіків та жінка, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Із численними осколковими пораненнями двоє чоловіків потрапили до лікарні. Іще двоє постраждалих лікуватимуться вдома. "Ми стояли біля дверей, вже збиралися йти – і тут звук такий. Стук-стук-стук, наче впав мобільний телефон на сходи. Обертаюся на звук – і вибух. Ми всі порозбігалися", - кажуть свідки.

На Чернігівщині чоловік кинув у натовп гранату РГД-5, є постраждалі

На Чернігівщині чоловік кинув у натовп гранату РГД-5, є постраждалі

Потерпілі розповідають про конфлікт із іншими відвідувачами кафе, який переріс у бійку спочатку з ножем, а потім в хід пішли вибухові пристрої. Хлопці кажуть, що їм ще дуже пощастило. "Пошкоджена рука, нога, у животі дві дірки. Я не знаю, як нам пощастило, що всі живі", - зізнається один із постраждалих. "Ми обробили всі рани, пропонували госпіталізацію, але всі чотири відмовилися. Не знаю, може, через стан афекту, це третя ночі була, а може, якісь інші причини. На ранок двоє, які мають важчі поранення, повернулися до прийомного покою, зараз у нас у хірургії", - розповів лікар Бобровицької ЦРЛ Володимир Антоненко.

Майже одразу затримали підозрюваного у замаху на життя людей. Це житель Бобровиці, подробиць про нього не повідомляють, як і про те, звідки в нього боєприпаси. "Порушені провадження — замах на вбивство, незаконне поводження зі зброєю та хуліганство", - заявив речник ГУНП в Чернігівській області Сергій Бриль.

Кореспондент ТСН Алла Скорик

Повʼязані теми:

Наступна публікація