На Чернігівщині велосипедист зарізав пасажира автомобіля через конфлікт на дорозі

На Чернігівщині велосипедист зарізав пасажира автомобіля через конфлікт на дорозі

Люди з машини вискочили з биткою, а чоловік на велосипеді дістав ножа.

На Чернігівщині велосипедист зарізав автомобіліста, який із биткою хотів навчити його правил дорожнього руху. Клинок влучив просто у серце, врятувати пораненого не змогли, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Потерпілий помер від крововтрати дорогою до лікарні. Богдан, який ударив того ножем, досі не може зрозуміти, як це сталося. "Китайський розкладний ножик, 8 сантиметрів, завтовшки з цигарку. В кишені постійно ношу – то сала шматок відрізати, то в нігтях поколупатися. Діти ним рибу чистять. Не розумію, як міг зробити такі каліцтва", - зізнається підозрюваний.

Він каже, що разом із дружиною їхали додому на велосипедах. Доки не порівнялися з автомобілем на ділянці дороги, де яма на ямі. Далі є дві версії того, що відбулося. Потерпіла сторона киває на дивну поведінку велосипедиста, мовляв, він просто з двоколісним в руках кидався на автомобіль. Інша сторона заперечує – нібито подружжя просто об'їжджало ямки, яких на дорозі багато.

На Чернігівщині велосипедист зарізав автомобіліста

На Чернігівщині велосипедист зарізав автомобіліста

Чому вийшли з биткою на велосипедиста, телефоном пояснює водій легковика. "Ми не провчити хотіли, а тільки спитати – чому він так робить. А він ніж дістав. І сталося те, що сталося", - каже один із тих, хто був у машині. "Він не замахувався, він бив. Що травм не завдав серйозних, то це тому, що я ухилявся. Я взагалі його не збирався бити, думав, що він злякається, а воно так", - твердить підозрюваний.

Тепер його звинувачують у навмисному вбивстві пасажира легковика. Велосипедисту загрожує від 7 до 15 років в'язниці. "Словесна перепалка завершилася бійкою. З використанням дерев'яної битки зі сторони потерпілих, а підозрюваний застосував ніж і наніс проникаюче поранення у грудну клітку", - підсумовує керівник сектору кримінальної поліції Новгород-Сіверського району Сергій Пишко.

Селяни – на боці підозрюваного. "Якби на мене напали з биткою, я хоч і стара, звісно, та все одно буду боронитися", "Він не здатен на вбивство. Може, той наштрикнувся", "Ніколи не повірю, що він перший на когось накинувся, я би навпаки сказала, що це мямля, а не чоловік. Він дуже спокійний", - кажуть односельці. Та сподіваються, що суд визнає дії чоловіка самообороною.

Із місця пригоди Богдан не тікав, а разом із водієм легковика, із яким щойно конфліктували, повіз потерпілого до лікарні. Сподівався, що хлопець виживе. Тепер розуміє, через банальний конфлікт на дорозі може надовго потрапити за ґрати.

Днями на Полтавщині в селі Красна Лука заступник глави Гадяцької райдержадміністрації Іван Волощук напідпитку накинувся із кулаками на місцевих мешканцівУ затриманого посадовця, який перебував за кермом авто, виявили 0,7 проміле алкоголю.

Кореспондент ТСН Алла Скорик

Повʼязані теми:

Наступна публікація