На "Чонгарі" підняли прапор кримськотатарського батальйону

На "Чонгарі" підняли прапор кримськотатарського батальйону

Фото: Ленур Іслямов / Facebook

Прапор підняли разом з державним прапором України та кримськотатарським національним прапором.

У суботу, 18 червня, на пункті пропуску "Чонгар" на кордоні з окупованим Кримом разом з державним прапором України та прапором кримськотатарського народу підняли прапор кримськотатарського батальйону імені Номана Челебіджихана. Про це координатор громадянської блокади Криму Ленур Іслямов написав у своєму Facebook, передає УНІАН.

"Сьогодні (18 червня) стався історичний момент для нашого батальйону . Ми підняли свій батальйонний прапор. Над його створенням і розробкою кілька місяців працювали наші хлопці. Прапор батальйону разом з кримськотатарським національним прапором, разом з державним прапором України", - йдеться в повідомленні.

Пізніше Ленур Іслямов виклав у Facebook також відео прапора, що розвивався.

Нагадаємо, у грудні минулого року віце-президент Всесвітнього конгресу кримських татар, координатор громадянської блокади Криму Ленур Іслямов анонсував створення кримськотатарського добровольчого батальйону "Крим" імені Номана Челебіджихана, в якому будуть служити 560 осіб і який увійде в ЗСУ. Іслямов також наголосив, що батальйон створюватиметься за форматом НАТО.

Повʼязані теми:

Наступна публікація