На Дніпропетровщині двоє дітей потрапили під машину

На Дніпропетровщині двоє дітей потрапили під машину

На Дніпропетровщині двоє дітей потрапили під машину

Стан одного хлопчика дуже важкий, загрози життю іншого немає.

На Дніпропетровщині біля села Аполонівка автівка збила дітей, що перебігали дорогу. 20 школярів у супроводі вчителів йшли до стадіону, аж раптом двоє дітей вирішили перебігти дорогу, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

33-річний водій ВАЗа уникнути зіткнення не зміг.

8-річний хлопчик постраждав найбільше. У нього відкрита черепно-мозкова травма, перелом кісток черепа та забиття мозку. Його у стані коми доправили до обласної дитячої лікарні.

Його 14-річний товариш відбувся синцями та подряпинами.

Поліція встановлює винних. Уже відомо, що водій ВАЗа був тверезим.

"Один хлопчик вибіг на дорогу – і нашого за собою потягнув, покликав: давай перебіжимо, поки нікого нема. І тут на швидкості вискочила машина з мосту. Я вважаю, що це недогляд. Усе-таки було три вчителя", - каже бабуся постраждалої дитини Світлана Гарбуз.

"Я не знав, що він побіг за мною. Думав, я сам побіг. Потім чую: розбилось вікно. Я бачу: Ваня одлетів метрів на чотири від мене, від машини", - виправдовується постраждалий Максим Цевма.

Чимось схожа трагедія сталася на початку місяця в місті Васильків Київської області. Там водій, керуючи автомобілем ВАЗ, не впорався з керуванням і на великій швидкості з'їхав на узбіччя, де збив на смерть двох дівчаток 10-12 років.

У Дніпропетровській області водій збив 2 школярів

У Дніпропетровській області водій збив 2 школярів

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація