На Дніпропетровщині рятувальники втопили трактор, витягуючи автобус

На Дніпропетровщині рятувальники втопили трактор, витягуючи автобус

Ілюстрація / Фото: УНІАН

Шкільний автобус намагалися витягти із крижаного полону протягом двох днів.

На Дніпропетровщині рятувальники втопили трактор, коли намагалися витягнути шкільний автобус із крижаної водойми. Про це повідомляють у прес-службі ДСНС у Дніпропетровській області.

Своєю чергою, шкільний автобус намагалися витягти із крижаного полону протягом двох днів. Початково інцидент стався неподалік села Рубанівське Васильківського району 30 січня. На той момент у транспортному засобі перебували водій та вчителька.

Тоді, щоб врятувати автобус, прибули представники фермерського господарства "Авангард", якому належить водойма. Вони намагалися витягнути автобус, однак втопили ще й трактор.

Після цього голова адміністрації району та співробітники Васильківського районного сектору ГУ ДСНС у Дніпропетровській області вирішили звернутися за допомогою до рятувальників області.

Вранці 31 січня на місце події прибуло авто загону технічної служби ЗІЛ. Вони разом з працівниками господарства "Авангард" спочатку вирівняли берег ставка, а потім автомобілем з лебідкою витягнули шкільний автобус і трактор Т-150.

Внаслідок події ніхто не постраждав.

Нагадаємо, раніше на Дніпропетровщині рибалки врятували з крижаної води трьох дітей.

Повʼязані теми:

Наступна публікація