На Дніпропетровщині СБУ зімітувала смерть депутата, щоб спіймати замовника вбивства

На Дніпропетровщині СБУ зімітувала смерть депутата, щоб спіймати замовника вбивства

Ілюстрація / Фото: Getty Images

Зловмисників взято під варту.

Служба безпеки України спільно з прокуратурою попередила замовне вбивство депутата міської ради Покровська (колишній Красноармійськ).

23 травня співробітники СБУ зімітували смерть депутата. На Дніпропетровщині та у Покровську оперативники спецслужби затримали замовника та співучасника замаху. Під час обшуку правоохоронці вилучили у помешканні родичів замовника обріз мисливської рушниці, велику кількість набоїв різного калібру та дві гранати РГД-5. Зловмисники планували викрадання людей для вимагання викупу і хотіли скоїти вибух у центрі Покровська та інші злочини.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії. Зловмисників взято під варту.

Нагадаємо, що раніше у Генпрокуратурі розповіли подробиці затримання та діяльності банди, які користуючись зв'язками із окремими співробітниками Головного управління Національної поліції у місті Києві, а також з нотаріусами, викрадали, тривалий час утримували, і при цьому били, мордували та вбивали мешканців столиці, щоб заволодіти їх житлом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація