На Дніпропетровщині чоловік загинув від вибуху боєприпаса, а на Волині - від гранати

На Дніпропетровщині чоловік загинув від вибуху боєприпаса, а на Волині - від гранати

Чоловік підірвав гранату у себе на подвір’ї

Тракторист підірвався на невідомому предметі, а п'яний чоловік - на снаряді.

На Дніпропетровщині у Софіївському районі внаслідок вибуху застарілого вибухонебезпечного предмету загинув чоловік, повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

За даними слідчих, трагедія сталася у понеділок, 18 травня. Під час проведення земельних робіт чоловік, який працював трактористом, на відкритій території за три кілометри від районного центру виявив невстановлений застарілий вибухонебезпечний предмет. Коли загиблий підійшов, щоб роздивитися його, стався вибух, внаслідок чого чоловік загинув.

Наразі обставини події з'ясовують правоохоронці.

У Луцьку в понеділок, 18 травня, чоловік у суперечці з сусідом підірвав гранату і загинув, інший - травмований. Про це повідомила прес-служба УМВС України у Волинській області.

За словами правоохоронців, у 41-річного мешканцем Луцька, який був у нетверезому стані, виник конфлікт із 65-річним сусідом на подвір'ї. Розлючений чоловік підірвав гранату невстановленого зразка.

При цьому внаслідок вибуху обоє отримали тілесні ушкодження. Потерпілих відразу доставили до лікарні. Згодом винуватець помер, життю іншого чоловіка нічого не загрожує.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, у Донецькій області поблизу села Верхньоторецьке Ясинуватського району тракторист підірвався на міні, госпіталізації поранений не потребував.

Повʼязані теми:

Наступна публікація