На Дніпропетровщині затримали вбивцю, який зі стріляниною втік із зали суду

На Дніпропетровщині затримали вбивцю, який зі стріляниною втік із зали суду

На Дніпропетровщині затримали вбивцю, який зі стріляниною втік із зали суду

Вбивцю затримали у родичів

Шукали злочинця вісім днів.

На Дніпропетровщині затримали вбивцю, що втік з зали суду міста Марганець одразу після оголошення вироку, повідомляє ТСН.12:00.

50-річний Сергій Чернишов мав сісти на 10 років, натомість чоловік просто вибіг на двір та сів до машини сина. Відстрілюючись, вони втекли у невідомому напрямку. Шукали їх вісім днів і напередодні ввечері таки знайшли.

Засуджений чоловік разом із сином, як виявилося, далеко не втекли. Більше тижня вони переховувались, просто жили у хаті знайомих у селі Червоногригорівка неподалік Марганця, на малій батьківщині втікача.

Працівники СБУ встановили, де саме він переховувався. Поліція разом з полком спецпризначення провела операцію із затримання.

"Не встигли вони вчинити якогось опору. Будинок, в якому вони перебували, був повністю оточений. Так, вони намагалися вийти через вікна, але шансів у них не було, тому що операція була достатньо підготовлена", - повідомила речник обласного управління поліції Ганна Старчевська.

Сергій Чернишов втік із зали суду Марганця серед білого дня 9 лютого. Судили його за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого. В жовтні 2014-ого колишній міліціонер разом із подільником палками забив 29-річного жителя Марганця.

Щойно суддя оголосив вирок – 10 років позбавлення волі, засуджений просто кинувся навтьоки. Він навіть не був у кайданках. Конвою не було, адже до оголошення вироку він перебував під домашнім арештом. Чернишов стрибнув до машини, за кермом якої був його 22-річний син. Той почав стріляв з травматичної зброї. Родич потерпілого, що намагався зупинити авто, отримав кулю в ногу. Автомобіль, як і зброю правоохоронці поки не знайшли. Сину втікача готуються оголосити про підозру. Наразі його відпустили. Сам засуджений-втікач вже в ізоляторі тимчасового тримання.

Напередодні подібний випадок стався на Харківщині - небезпечний рецидивіст втік з судової зали. Однак його наздогнали швидко - вже наступного дня злочинця знайшли у будинку родичів.

Кореспондент ТСН Ольга Павловська

На Дніпропетровщині затримали вбивцю, що втік із зали суду міста Марганець

На Дніпропетровщині затримали вбивцю, що втік із зали суду міста Марганець

Повʼязані теми:

Наступна публікація