На Донеччині оголосили підозру поліцейському-хабарнику, який влаштував погоню від слідчих

Його затримали на хабарі співробітники СБУ та прокуратури.

На Донеччині повідомлено про підозру заступнику начальника одного з секторів Торецького підрозділу Нацполіції.

Про це повідомляє СБУ.

Старший лейтенант під час служби у складі групи швидкого реагування на трасі Торецьк-Верхньоторецьк протягом чотирьох місяців систематично вимагав гроші з перевізників.

Чоловік встановив платню в 4 тисячі гривень для мікроавтобусів, які перевозили товари, зокрема у так звану "сіру зону". За гроші він обіцяв не складати протоколи за штучно оформленими адмінпорушеннями.

Його викрили під час отримання чергового хабара у центрі Торецька. Тоді він на автомобілі намагався втекти від правоохоронців та позбутися грошей. Два офіцери СБУ отримали травми різного ступеня важкості, коли блокували машину втікача.

Наразі відкрито кримінальне провадження, хабарника затримано. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у Донецькій області заступник начальника сектора превентивної діяльності Торецького відділення поліції скоїв дорожню аварію, коли намагався втекти від правоохоронців.

До правоохоронців звернувся громадянин з інформацією про те, що на нього тиснуть працівники поліції, вимагаючи грошей за не перешкоджання підприємницькій діяльності та не складання адміністративних протоколів. Слідчі задокументували два факти отримання неправомірної вигоди працівником поліції на суму 3 та 5 тисяч гривень. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація