На Харківщині СБУ затримала свого працівника за збройний напад на інкасаторську машину

На Харківщині СБУ затримала свого працівника за збройний напад на інкасаторську машину

Фото: Getty Images

Під час обшуків правоохоронці вилучили майже п'ятдесят тисяч доларів США, пістолети Макарова та "Вальтер" з бойовими набоями.

Управління внутрішньої безпеки СБ України спільно з Національною поліцією викрила співробітника, причетного до збройного нападу на інкасаторський автомобіль на Харківщині.

Двадцять першого липня у місті Куп'янськ організована група здійснила збройний напад на інкасаторський автомобіль та викрала 4,6 мільйони гривень.

Правоохоронці оперативно встановили особу одного з нападників, яким виявився підполковник управління СБУ в Харківській області. Під час обшуків за місцем тимчасового проживання підполковника правоохоронці вилучили майже п'ятдесят тисяч доларів США, пістолети Макарова та "Вальтер" з бойовими набоями.

Національною поліцією відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Підполковнику оголошено про підозру в скоєнні злочину та затримано згідно із ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нагадаємо, Генпрокуратура завершила досудове розслідування у справі колишнього прокурора Подільського району міста Києва, якого заскочили на отриманні хабаря. 

Чиновник за пособництва колишнього керівника цієї ж прокуратури вимагав та одержав від громадянина неправомірну вигоду на кругленьку суму  у 150 тисяч  доларів США. 

Вказані гроші екс-заступник районної прокуратури вимагав за не притягнення до кримінальної відповідальності рідного брата заявника та закриття кримінального провадження.

Повʼязані теми:

Наступна публікація