На Херсонщині рецидивіст зґвалтував і закопав 4-річну дівчинку

На Херсонщині рецидивіст зґвалтував і закопав 4-річну дівчинку

На Херсонщині рецидивіст зґвалтував і закопав 4-річну дівчинку

Підозрюваного швидко спіймали і він зізнався у скоєному.

На Херсонщині знайшли мертвою 4-річну дівчинку, яку шукали кілька днів. Дитина зникла разом із немісцевим сезонним працівником, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Аню разом з її 7-річною сестричкою після смерті матері виховував батько з бабусею. Діти ночували то у бабці, то у тата. Дорослі працюють на сезонних польових роботах і вечорами нерідко випивають. Того вечора до них у гості прийшов такий робітник із пляшкою. Бабуся каже, що гостя почастували, провели і полягали спати. Що однієї дитини немає, батько побачив удосвіта.

На Херсонщині 27-річний чоловік викрав та вбив дитину

На Херсонщині 27-річний чоловік викрав та вбив дитину

Поліція з'ясувала, що з села зник і вечірній гість родини. Дівчинку і чоловіка оголосили у розшук. 27-річний молодик квартирував разом з кількома робітниками у хаті навпроти. На польові роботи найнявся недавно. "Нічого незвичайного я не помітив. Єдине, коли це все відбулося вночі, я спав, але крізь сон чув його розмову з начальником, що, мовляв, померла мати і йому треба їхати", - розповів працівник Сергій Симонович.

У селі кажуть, на тимчасову роботу влітку приїздить чимало людей. І цей чоловік нічим особливим не відрізнявся. Правоохоронці знайшли підозрюваного поблизу сусіднього села. Його по фото з оголошення про розшук упізнав місцевий житель. "О третій ночі ми його затримали. Він мешканець Запорізької області, раніше судимий за скоєння майнових злочинів. Розшукувався на Запоріжжі за здійснення крадіжки", - розповів керівник Бериславського відділу поліції Олександр Лось.

Затриманий сам привів правоохоронців на місце, де закопав тіло дівчинки. Каже, що не усвідомлював своїх дій, бо був дуже п'яний. "Вкрали дитину з хати, задавили, зґвалтували і закопали. І гілками прикрили", - розповіла бабуся дитини. За скоєне злодію загрожує 15-річне ув'язнення, але враховуючи попередню судимість суд може винести і довічний вирок.

Напередодні на Кіровоградщині впіймали 46-річного чоловіка, якого підозрюють у причетності до зникнення та вбивства дітей. Підозрюваного затримали за грабіж, але згодом при обшуку знайшли одяг зниклих раніше діток.

Кореспондент ТСН Олена Ваніна

Повʼязані теми:

Наступна публікація