На Херсонщині зняли з продажу вбивчий російський "Глід"

На Херсонщині зняли з продажу вбивчий російський "Глід"

На Херсонщині зняли з продажу вбивчий російський "Глід"

Фото: facebook.com/gennadi.motsyo

Раніше у Росії сталося масове отруєння цим лосьоном.

На Херсонщині зняли з продажу вбивчий косметичний лосьйон "Глід" російського виробництва.

Про це повідомляє Держспоживслужба.

Зазначається, що лосьйон зняли з продажу у магазинах торгівельної мережі "Везунчик" у Каховці та Херсоні, а керівництву торгівельної мережі надали пропозиції щодо недопущення реалізації лосьйону, який не відповідає вимогам законодавства.

Станом на теперішній час до Держпродспоживслужби в Херсонській області жодної скарги на якість лосьйону "Бояришник" чи негативний вплив на його вживання не надійшло.

Незважаючи на відсутність скарг, Держпродспоживслужба звертає увагу споживачів та застерігає утриматися від вживання цього лосьйону, оскільки він не є продуктом харчування.

Нагадаємо, у магазинах Херсонської області в продажу виявили косметичний лосьйон "Глід",  вироблений у російському місті Санкт-Петербург. Фото із чеками мережі магазинів "Везунчик" у Новій Каховці публікують користувачі соціальних мереж. Косметичний засіб, настояний на глоді, на 70% складається зі спирту, а місцем виготовлення вказана РФ.

У Росії сталося масове отруєння концентратом для ванн "Глід". Як з'ясувалося, до складу речовини входили метанол і антифриз. Від вживання "Глоду" у РФ загинули 76 осіб.

Повʼязані теми:

Наступна публікація