На Хмельниччині ураган потрощив понад 800 дахів. Рятувальники другу добу ліквідують наслідки негоди

Через сильний вітер мешканці чотирьох областей України залишилися без електроенергії.

Рятувальники ДСНС продовжують ліквідацію наслідків негоди, яка вирувала в декількох областях України 18 липня.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС.

"На території Хмельницького області для розкрижування повалених дерев, проведення відновлювальних робіт пошкоджених дахів будівель від Служби порятунку було залучено 87 чоловік особового складу та 9 одиниць техніки. Станом на ранок 20 липня усі повалені аварійні дерева прибрано, відновлено та встановлено тимчасові дахи на 875 житлових будинках та 5 школах", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, що на Чернігівщині станом на ранок 20 липня частково без електропостачання залишаються два населені пункти Семенівського району.

Також через негоду 9 населених пунктів в Семенівському, Бобровицькому, Носівському та Коропському районах залишаються без електрозв'язку. Ремонтники відновлюють електропостачання.

"На Харківщині до ліквідації наслідків негоди 19 липня було задіяно 5 одиниць техніки та 18 чоловік особового складу від ДСНС, які виконували роботи з розчищення проїжджої частини, тротуарів, а також вивільнення 4 авто з-під повалених дерев", - наголосили у ДСНС, зауваживши, що наразі електропостачання відновлено у всіх населених пунктах.

Водночас рятувальники Полтавського гарнізону відзвітували, що на ранок 20 липня у всіх населених пунктах області відновили електрозв'язок та пошкоджені дахи будівель.

Масштабні збитки завдав удар блискавки в Полтаві

Масштабні збитки завдав удар блискавки в Полтаві

Нагадаємо, напередодні, 19 липня, негода також атакувала Одесу, вітер валив дерева просто на автомобілі. Відео падіння дерев оприлюднили у Мережі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація