На Кіровоградщині на хабарі затримали інспектора дорожньої поліції

Чоловіка було затримано під час отримання частини хабара у розмірі дві тисячі гривень.

У Новоукраїнському районі Кіровоградщини співробітники Служби безпеки України викрили на хабарництві інспектора дорожньої поліції.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

Правоохоронцями було встановлено, що поліцейський зупинив місцевого мешканця, якого звинуватив у водінні скутера у нетверезому стані.

"За нескладання протоколу за порушення, інспектор вимагав з чоловіка п'ять тисяч гривень (мінімальний штраф – 10,2 тис грн). За цю суму він гарантував і у подальшому не притягувати порушника до відповідальності", - йдеться у повідомленні.

Інспектора поліції затримало згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у службовому автомобілі під час отримання частини хабара у розмірі дві тисячі гривень.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Наразі тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, у Луганській області СБУ викрила на хабарі майора управління захисту економіки поліції. Правопорушника затримали "на гарячому" під час отримання неправомірної вигоди. Майор вимагав 20 тисяч від місцевого підприємства за непроведення перевірок фінансово-господарської діяльності.

Повʼязані теми:

Наступна публікація