На Кіровоградщині накрили банду рецидивістів, які вчиняли розбої та крадіжки авто

Злочинці декілька місяців тероризували мешканців області.

В Олександрії знешкодили групу озброєних злочинців, які "промишляли" розбоями, викраденнями авто та крадіжками.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Кіровоградської області, зазначивши, що спецоперацію з затримання зловмисників, які навіть не встигли застосувати зброю, провели близько 7-ї ранку 14 жовтня.

Як зазначається, бандитами виявилися раніше судимі мешканці Олександрії 33 та 36 років, якими керував 37-річний рецидивіст.

"Протягом кількох місяців поточного року зловмисники встигли скоїти кілька розбійних нападів в Олександрії та Олександрійському районі, викрасти два автомобілі та вчинити низку крадіжок. У серпні зловмисники незаконно заволоділи легковиком "Джеллі", залишеним власницею біля під'їзду, аналогічний злочин було скоєно в районному центрі з різницею у кілька тижнів", - розповіли у поліції.

Крім того, у вересні з повідомленням про крадіжку з офісного приміщення до поліції звернулися власники підприємства, що працює у сфері надання ритуальних послуг. Шляхом пошкодження пластикового вікна невідомі викрали оргтехніку на суму більше ніж 10 тисяч гривень.

"Потерпіли від рук злочинців і мешканці одного з сіл Олександрійського району. До домоволодіння 72-річного чоловіка вночі увірвалися незнайомці, які, погрожуючи зброєю, відібрали банківські картки, засоби зв'язку, наявну вдома готівку та інші цінні речі, після чого з місця пригоди втекли", - додали правоохоронці.

Під час обшуку у злочинців вилучили гранату Ф-1 та запал до неї, автомат Калашникова, два пістолети і десятки набоїв до них, набір "відмичок", викрутки, маски для облич та ножі.

"Серед викраденого зловмисниками майна – ноутбук і принтер, планшети, мобільні телефони та інші цінні речі. Встановлено місцезнаходження і транспортного засобу, на який чоловіки вже шукали "покупця", - зауважили поліцейські.

Наразі проти затриманих порушено кримінальні провадження, усім трьом "світить" від 7 до 12 позбавлення волі.

Нагадаємо, на Вінничині кілька років орудує банда вбивць і ґвалтівників. Жителі побоюються за своє життя і здоров'я через компанію нелюдів, яких начебто покривають місцеві правоохоронці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація