На Київщині молодик біля школи відкрив стрілянину по дітях

На Київщині молодик біля школи відкрив стрілянину по дітях

На Київщині молодик біля школи відкрив стрілянину по дітях

Львів’янин влаштував стрілянину у містечку під Києвом / Фото: скриншот з відео

Правоохоронці затримали 19-річного зловмисника.

У місті Ірпінь Київської області 19-річний заробітчанин на території школи відкрив стрілянину по дітях.

Про це повідомили у прес-службі Управління поліції охорони в Київській області.

"Близько 20 години до чергової частини Ірпінського міського відділу поліції надійшло повідомлення від працівника Ірпінської загальноосвітньої середньої школи № 1 – повідомлялося, що невідомий громадянин перебуває на території закладу та грубо порушує громадський порядок", - йдеться у повідомленні.

За словами очевидця події, невідомий тримав у руках схожий на пістолет предмет, який спрямовував у бік дітей та здійснював постріли. Після цього стрілець зник у невідомому напрямку, проте правоохоронці затримали зловмисника у парку.

Як з'ясувалося, чоловік приїхав із Львівської області, під час обшуку в нього вилучили пневматичний пістолет марки "М&Р40", споряджений кульками калібру 4,5 мм.

Також зазначається, що унаслідок інциденту діти не постраждали. Наразі затриманому "світить" від трьох до семи років позбавлення за хуліганство, вчинене із застосуванням зброї.

Нагадаємо, у центрі Москви сталася перестрілка, унаслідок якої двоє осіб загинули на місці події. Пізніше поліція повідомила, що криваві розбірки сталися через те, що власники кафе вчасно не заплатили дизайнеру за його послуги.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація