На Київщині на $ 14 тисячах хабара спіймали голову сільради

Чоловіку загрожує ув'язнення на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

14 тисяч доларів США неправомірної вигоди вимагав голова однієї з сільрад Бородянського району Київської області за виділення земельної ділянки, яка має виділятися безкоштовно.

Про це інформує сайт Нацполіції.

Затримали посадовця працівники Нацполіції спільно з працівниками військової прокуратури. Він одержав від переселенця з Донеччини  14 тисяч доларів США хабара (364 тисячі гривень у національному еквіваленті - ред). Гроші отримував через посередників.

В рамках кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, перевіряється причетність посадовця до вчинення аналогічних фактів.

Голові однієї з сільрад Бородянського району Київської області загрожує ув'язнення на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Балті Одеської області заступник командира роти військової частини пообіцяв працевлаштувати громадянина за хабар у 400 доларів США.

Старшого лейтенанта у затримали оперативники Управління захисту економіки Нацполіції, УСБУ в Одеській області та слідчі військової прокуратури Одеського гарнізону, йдеться в повідомленні правоохоронців.

Будинок за посаду: на хабарі піймали головного військового комісара Тернопільщини

Будинок за посаду: на хабарі піймали головного військового комісара Тернопільщини

Повʼязані теми:

Наступна публікація