На Київщині застрелили чоловіка і його матір, які займалися ритуальними послугами

На Київщині застрелили чоловіка і його матір, які займалися ритуальними послугами

Фото: УНІАН

Місцевих знайшли з вогнепальним пораненням в області серця.

У Київській області у селі Семиполки Броварського району невідомі застрелили 45-річного місцевого жителя та його матір-пенсіонерку.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Київської області.

"Учора о 14-й годині на спецлінію 102 поліції Київщини надійшло повідомлення від жителя села Семиполки про те, що невідомі застрелили його сусіда. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група", - йдеться у повідомленні.

На місці події було виявлено тіло господаря з вогнепальним пораненням в області серця та тіло 62-річної матері загиблого чоловіка з аналогічною смертельною раною.

У відомстві зазначили, що за життя потерпілий займався продажем ритуальних вінків.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство двох або більше осіб".

Наразі правоохоронці встановлюють можливих свідків скоєного злочину. Досудове слідство триває.

Нагадаємо, у Києві поблизу станції метро "Петрівка" незнайомець двічі вистрелив у 35-річного чоловіка і втік у невідомому напрямку. На місці події правоохоронці виявили закривавленого чоловіка. За попередніми висновками медиків, він отримав два поранення грудної клітини. 35-річний потерпілий перебуває під наглядом лікарів, його життю, на щастя, нічого не загрожує. Поліцейські з'ясували, що у постраждалого виник раптовий конфлікт із незнайомцем. Після словесної суперечки зловмисник вистрілив у нього та втік.

Повʼязані теми:

Наступна публікація