На Луганщині затримали військових РФ, які прямували на "іспит"

На Луганщині затримали військових РФ, які прямували на "іспит"

Військові "заблукали" в Україні / Фото: ТСН.ua

Порушників упіймали в районі пункту пропуску "Мілове".

Військові "заблукали" в Україні / Фото: ТСН.ua
26 листопада в районі пункту пропуска "Мілове" українські прикордонники Луганського загону затримали двох військовослужбовців РФ.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив помічник глави Держприкордонслужби Олег Слободян.

За словами Слободяна, двох чоловіків,  одягнутих у військову форму з розпізнавальними знаками внутрішніх військ Російської Федерації,  затримали за незаконний перетин кордону.

"Як виявилося, це були військовослужбовці однієї із частин внутрішніх військ МВС РФ, які слідували до Армавіра (РФ), за їх словами, "з метою здачі іспитів на право носити берет темно-зеленого кольору". Затримані пояснюють, що в Україну, начебто, потрапили випадково, після чого були затримані прикордонним нарядом",  - йдеться у повідомленні.

Наразі проводяться відповідні заходи для встановлення обставин порушення на прийняття процесуальних рішень.

 

Учора прикордонники Луганського загону в районі пункту пропуска "Мілове" затримали за незаконний перетин державного корд...

Posted by Oleh Slobodyan on 26 ноября 2015 г.

Нагадаємо, що 25 листопада, Голосіївський районний суд Києва переніс на 3 грудня розгляд справи проти затриманих на Донбасі російських ГРУшників Олександра Александрова та Євген Єрофеєва.

Російських військових в Україні звинувачують в участі в терористичній організації. В СБУ заявили, що затримані ГРУшники обміну не підлягають і постануть перед судом.

Під час допитів полонені військові наполягали на тому, що є чинними бійцями спецназу ГРУ Росії і виконували завдання Міноборони РФ. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація