На Львівщині автомобіль із пасажирами впав з мосту

На Львівщині автомобіль із пасажирами впав з мосту

У аварії постраждали водій та всі пасажири

У Львівській області автомобіль упав з мосту. Є постраждалі. Про це пише "Zaxid.net".

ДТП сталася вчора, 5 червня, у Старосамбірському районі на повороті дороги Хирів - Смільниця. Автомобіль ВАЗ – 2014 впав з мосту та перекинувся. У результаті аварії постраждало 5 осіб.

Зазначається, що водій перевищив швидкість та, не впоравшись із керуванням, з'їхав із мосту.

Серед постраждалих – 41-річний водій автомобіля та четверо пасажирів. Усі вони жителі с. Болезів Старосамбірського району. Постраждалих доправлено до Старосамбірської та Добромильської лікарень.

Наразі обставини аварії встановлюються. Однак, як зазначає видання, попередньо не виявлено незадовільних дорожніх умов, які б могли спричинити ДТП.

Нагадаємо, 4 червня близько 20.20 години, в місті Васильків Київської області водій, керуючи автомобілем "ВАЗ" не впорався з керуванням і на великій швидкості з'їхав на узбіччя, де збив на смерть двох дівчаток 10-12 років. Попередньо правоохоронці встановили, що чоловік, керуючи автомобілем, на великій швидкості протаранив білборд і виїхав на узбіччя, де в цей час стояли діти з велосипедом у руках. Водія, 25-річного місцевого жителя, затримали і доставили до Васильківського відділу поліції. Автомобіль евакуйований на штрафмайданчик.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація