На Львівщині через снігопади вводять обмеження руху на дорогах загального користування

На Львівщині через снігопади вводять обмеження руху на дорогах загального користування

Фото: УНІАН

Рух автошляхами Львівщини суттєво ускладнює великогабаритний транспорт.

У неділю, 13 листопада, у Львівській області введено обмеження руху на дорогах загального користування.

Про це повідомляє "Укравтодор" на своїй сторінці у Facebook.

"13 листопада з метою збереження здоров'я та життя учасникам дорожнього руху, недопущення заторів в русі та розчищення доріг від снігу тимчасово обмежено рух на дорогах загального користування у Львівській області", - йдеться у повідомленні.

У Львівській облдержадміністрації зазначають, що на дорогах області працюють 180 одиниць техніки, а на гірських відтинках додатково зійснються ручна підсипка доріг.

Заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак повідомила, що рух автошляхами Львівщини суттєво ускладнює великогабаритний транспорт. На деяких відтинках доріг державного значення кілька фур зупинилися, через що утворилися затори.

"Щоб запобігти повторному виникненню таких ситуацій, керівництво ЛОДА прийняло рішення скерувати великогабаритний транспорт у визначені місця тимчасового відстою", - сказала Гримак.

З переліком визначених місць тимчасового відстою автотранспорту можна ознайомитися - тут.

Перелік визначених місць тимчасового відстою автотранспорту у Львівській області from tsnua

Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА звертається до водіїв з проханням бути уважними під час руху по дорогах області та, за можливості, утриматися від поїздок приватним автотранспортом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація