На Львівщині на переході військовий на смерть збив пенсіонерку

На Львівщині на переході військовий на смерть збив пенсіонерку

На Львівщині на переході військовий на смерть збив пенсіонерку

Фото: ГУ НП у Львівській області

Загиблій було 75 років.

Сьогодні, 20 жовтня, вранці близько 7:30 в селі Солонці, що поблизу Львова, військовий на смерть збив літню жінку на пішохідному переході.

Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури, передає Zaxid.net.

Зазначається, що за кермом автомобіля Jeep перебував військовослужбовець за контрактом однієї з частин Нацгвардії у Львівській області, який на службовому авто їхав у напрямку Львова.

У прес-службі розповіли, що за словами водія, він їхав на зелене світло світлофора, водночас чоловік загиблої жінки зазначив, що не пам'ятає на який сигнал світлофора вони вийшли на дорогу.

Внаслідок наїзду, жінка загинула на місці аварії. Речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій зазначила, що загиблій було 75 років. За кермом автомобіля був 28-річний чоловік.

На місці автопригоди працюють правоохоронці, слідчі військової прокуратури. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 415 ККУ.

Нагадаємо, у Кадіївці п'яний російський військовослужбовець за кермом службового авто смертельно наїхав на місцеву мешканку.

За даними розвідників, унаслідок ДТП жінка загинула, а наряд "дорожньої поліції МВС ДНР", що прибув на місце інциденту, встановив, що офіцер п'яний.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація