На Львівщині невідомі кинули гранату у подвір'я головного комунальника

На Львівщині невідомі кинули гранату у подвір'я головного комунальника

Фото: УНІАН

Вибухом якої пошкоджено автомобіль та фасадну стіну сусіднього будинку.

У Львівській області у місті Дрогобич невідомі кинули бойову гранату на подвір'я керівника комунального підприємства.

Про це повідомили у прес-служба прокуратури Львівської області.

"Дрогобицькою місцевою прокуратурою взято на контроль розслідування обставин події у ніч з 12 на 13 серпня, коли невстановленою особою у Дрогобичі кинуто на приватне подвір'я керівника комунального підприємства бойову ручну гранату РГ-42, вибухом якої пошкоджено автомобіль та фасадну стіну сусіднього будинку", - йдеться у повідомленні.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтею "Хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень". Ця стаття передбачає покарання у вигляді від трьох до семи років позбавлення волі.

Відомо, що гранату кинули на подвір‘я 39-річного директора комунального підприємства "Дрогобицький ринок", який також є членом однієї з політичних партій. Вибухом було пошкоджено автомобіль "Лексус", повідомив УНІАН.

Нагадаємо, Львівська прокуратура оголосила підозру посадовцям комунального підприємства "Збиранка" по трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

За його словами, комунальників підозрюють у службовій недбалості, що призвела до загибелі людей. Ця стаття передбачає арешт без права застави. Луценко зазначив, що це перший етап слідства. Наступний етап дасть відповідь про міру відповідальності посадових осіб Львівської міськради, які мали контролювати ситуацію на звалищі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація