На Львівщині пʼяний водій відправив на той світ двох 22-річних хлопців

На Львівщині пʼяний водій відправив на той світ двох 22-річних хлопців

Люди припускають, що водій із зв'язками спробує відкупитись

У водієві джипа місцеві впізнали близького родича заступника керівника Мостиської райадміністрації

На Львівщині п'яний водій убив двох людей. На автодорозі "Львів-Шегині" джип на шаленій швидкості влетів у легковик. Двоє хлопців загинули на місці. Свідки аварії запевняють, кермувальник спробує уникнути покарання, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Троє хлопців увечері їхали зі Львова в напрямку міста Мостиська, аж раптом їм на зустріч вилетів позашляховик. Один із пасажирів іномарки загинув миттєво, інший - за кілька хвилин до приїзду "швидкої". Обом хлопцям було по 22 роки.

У ДАІ кажуть, що винен у цих смертях пʼяний водій позашляховика. На звук гальм і удару збіглися люди з найближчого села. Вони пильнували нетверезого кермувальника, аби той не втік. У водієві джипа місцеві впізнали близького родича заступника керівника Мостиської райадміністрації. Люди кажуть, що напередодні в цього чоловіка був день народження, який він гучно святкував. Люди припускають, що водій із зв'язками спробує відкупитись. Правоохоронці це заперечують.

Наразі винуватець аварії перебуває на лікарняному ліжку у відділенні хірургії. Біля палати цілодобово чергують двоє правоохоронців. Спілкуватись із журналістами водій відмовляється.

На Львівщині п’яний водій убив двох людей

На Львівщині п’яний водій убив двох людей

Автодорогу "Львів-Шегині" капітально відремонтували до Євро-2012. Асфальт хороший. Але немає ні відбійників, ані "лежачих поліцейських". Місцеві кажуть, що тут щомісяця трапляються аварії зі смертельними наслідками.

 

Нагадаємо, що раніше у Львові водій легковика відправив на той світ велосипедиста

Кореспондент ТСН Наталка Волосацька.

Повʼязані теми:

Наступна публікація