На Львівщині сержант поліції вкрав автомобіль BMW

28-річний співробітник вісім років ніс службу в правоохоронних органах.

Працівник групи швидкого реагування відділу превентивної діяльності поліції постане перед судом за викрадення автомобіля.

Про це повідомили в Управлінні внутрішньої безпеки у Львівській області Нацполіції України.

"Оперативники внутрішньої безпеки поліції встановили причетність одного з працівників групи швидкого реагування відділу превентивної діяльності до незаконного заволодіння іномаркою. Прокуратура області завершила розслідування та скерувала справу до суду", - йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що на початку серпня 2016 року до поліції Львівської області надійшло повідомлення про виявлення припаркованого автомобіля марки "BMW" з побитими вікнами. За зазначеною адресою правоохоронці дійсно знайшли машину іноземної реєстрації.

"Скористатися нагодою та привласнити чуже майно вирішив 28-річний співробітник групи швидкого реагування відділу превентивної діяльності поліції. Задля цього старший сержант поліції, який вже вісім років несе службу в правоохоронних органах, попросив свого знайомого за допомогою вантажного маніпулятора перевезти іномарку у надійний схрон", - додали у поліції.

Вже через місяць до поліції надійшла заява про незаконне заволодіння автомобілем від справжнього власника "BMW". За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

Невдовзі, у ході розслідування, було знайдено вагомі докази причетності до викрадення іномарки правоохоронця.

Чоловік у скоєному зізнався, визнав свою провину і відшкодував потерпілому завдану шкоду. На сьогодні поліцейському повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація