На Львівщині у пункті пропуску знайшли мертвим прикордонника

На Львівщині у пункті пропуску знайшли мертвим прикордонника

На Львівщині у пункті пропуску знайшли мертвим прикордонника

Фото: Кореспондент

За непідтвердженими даними, чоловік вкоротив собі віку.

На Львівщині на українсько-польському кордоні у пункті митного пропуску "Краковець" було виявлено мертвим 30-річного прикордонника.

Про це повідомив на сторінці "Варта 1" у Facebook активіст і депутат Львіської міськради Ігор Зінкевич, посилаючись на очевидців.

"30-річний Валера Маринчук, працівник прикордонної служби пропускного пункту "Краківець", у кабінці працівника митниці покінчив життя самогубством", - написав він.

Своєю чергою помічник начальника Західного регіонального управління Держприкордонслужби Володимир Шеремет підтвердив факт смерті чоловіка і розповів, що загиблий працював на нічній зміні, пише УНІАН.

"Сьогодні вранці, під час перезмінки, один із прикордонників не прибув до підрозділу. Його тіло виявили у приміщенні пункту пропуску, де він ніс службу. Викликали правоохоронців, військову прокуратуру, медиків, вони будуть встановлювати всі обставини смерті працівника", - наголосив він.

За словами Шеремета, наразі розглядаються всі версії трагедії.

Нагадаємо, раніше у Кропивницькому знайшли мертвим військового АТО. За попередніми даними, чоловік вкоротив собі віку. Ще одна трагедія сталася днями на Буковині - військовий покінчив життя самогубством, вистріливши собі у скроню. Тіло чоловіка, біля якого лежав револьвер, знайшли місцеві мешканці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація