На Львівщині збитого на смерть пішохода ще раз переїхав п'яний водій

На Львівщині збитого на смерть пішохода ще раз переїхав п'яний водій

На Львівщині збитого на смерть пішохода ще раз переїхав п'яний водій

Фото: facebook.com/Патрульна поліція Львова

Водій намагався втекти від правоохоронців.

На об'їзній дорозі біля села Дуліби, що біля Стрия на Львівщині, автомобіль Кіа Cerato збив на смерть 17-річного пішохода, який йшов за напрямком руху.

На місце події приїхали патрульні поліцейські, які викликали слідчих і охороняли до їхнього приїзду місце ДТП, розмістили довкола попереджувальні конуси. Про це йдеться на сторінці "Патрульна поліція Львова" у Facebook.

"Рух цією ділянкою дороги був ускладнений. Автомобіль Opel Insignia, проігнорувавши попереджувальні знаки та вимогу поліцейського оминути місце ДТП, збив фішки і рухався у напрямку поліцейського. В останню мить інспектор відскочив. Далі авто наїхало на загиблого і протягнуло його проїжджою частиною ще кількасот метрів. Патрульні почали переслідування автомобіля. Вже на ґрунтовій дорозі втікач застряг у болоті. Поліцейські затримали водія 1989 р.н. В автомобілі були його друзі, серед них і дівчата", – повідомляють правоохоронці.

Експертиза показала, що водій був п'яним.

"Водій перебував в очевидному стані алкогольного сп'яніння. Перевірка на пристрої драгер встановила – 2,5 проміле. Поліцейські передали затриманого слідчим", – ідеться в повідомленні.

 

Неподалік Стрия п‘яний водій в‘їхав у місце оформлення ДТП із загиблимНа об‘їзній м. Стрий, біля села Дуліби автомобіл...

Опубліковано Патрульна поліція Львова 6 березень 2016 р.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація