На Миколаївщині четверо чоловіків викрали і забили до смерті грабіжника

На Миколаївщині четверо чоловіків викрали і забили до смерті грабіжника

Фото: pixabay.com

Таким чином його хотіли провчити за злочин

Викрали з власного будинку і забили до смерті за мішок продуктів. В Очакові, на Миколаївщині, 4 зловмисників так розправилися з чоловіком, який нібито вкрав харчів на 700 гривень у дівчини з інвалідністю. Після побиття, чоловіка просто залишили помирати. А в родичів попросили викуп у 5 тисяч гривень.

Володимир Шаповалов - сусід потерпілого. Він намагався боронити чоловіка, коли в будинок вдерлися четверо невідомих. Викрадачі порадили передати родичам, щоб заплатили викуп за полоненого.

Матір звернулася до поліції. Уже близько до ночі правоохоронці знайшли побитого непритомним у селі в сараї дівчини-інваліда, в якої він нібито вкрав продукти. У лікарні чоловік помер, не виходячи з коми.

По гарячих слідах затримали всіх чотирьох убивць.

"Місцеві мешканці міста Очакова і Очаківського району, два з яких були раніше притягнуті до кримінальної відповідальності за злочини проти волі, честі та гідності особи", - розповідає заступник начальника Очаківського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області Артем Родигін.

Затримані запевняють, що просто хотіли провчити чоловіка. Мовляв, той украв документи та харчі на 700 гривень у їхньої знайомої дівчини-інваліда. Але переконують, що не били до смерті. Дівчина ж запевняє, про задум чоловіків не знала і ні про що їх не просила.

За незаконне позбавлення волі та завдання тяжких ушкоджень, що призвели до смерті, всім чотирьом загрожує до 10 років за ґратами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація