На Миколаївщині вовчиця відкрила полювання на людей

На Миколаївщині вовчиця відкрила полювання на людей

Вовчиця кидалася на людей і її не цікавили свійські тварини.

Сіроманка покусала чотирьох людей.

У маленькому селі на Миколаївщині вовчиця покусала чотирьох людей. Сіроманка просто зайшла в село і почала кидатися на людей, йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

Після зустрічі з вовчицею Надія ледь ходить. Величезна хижачка напала на жінку просто в її дворі. Від звіра жінку врятував чоловік, тепер він лікується в сусідній палаті. Каже, що очам своїм не повірив, коли побачив, як тварина нападає на дружину.

"Сірий такий, здоровий. Я зрозумів, що вовк. Я його спіймав за щелепу, вискочив онук і давай його вилами колоти", - розповідає потерпілий Олександр Порхачов.

Сіроманка зрештою втекла. Того вечора вовчиця 5 разів нападала на людей. Усі жертви зараз у стаціонарі лікують рвані рани та отримують вакцину від сказу.

Люди приголомшені. Вони переконують, що тварина полювала саме на людей, бо свійська птиця, кози та навіть собаки її не цікавили.

"Я курей не закривала, качок не закривала. Він не чіпав. Нічого, качки собі спокійно ходили, собаки на нього стрибали", - розповідає жителька села Наталя Руда.

Вже зранку наступного дня вовчицю побачили в сусідньому селі. Мисливці кажуть, що по слідах встановили, звідки вона прийшла та застрелили тварину. Після того вирішили її спалити.

Ветеринари кажуть, що спалили труп звіра дарма, бо тепер неможливо встановити, чи була вовчиця хвора на сказ. Вони припускають, що тварина прийшла зі сходу, бо досі тут вовків бачили вкрай рідко.

"Бойові дії на сході країни їх витісняють. Ці тварини ведуть скритний спосіб життя і вони починають переміщатися в інші регіони", - розповідає Віктор Кузьмін, керівник районного управління ветеринарної медицини.

Зараз усіх свійських тварин у селі ветеринари вакцинують. Найближчими вихідними мисливці вийдуть на відстріл хижаків.

Нагадаємо, на Рівненщині вовчиця напала на дитину.

На Миколаївщині чотирьох людей покусала вовчиця

На Миколаївщині чотирьох людей покусала вовчиця

Повʼязані теми:

Наступна публікація