На Одещині п'яний військовослужбовець погрожував підірвати гранату біля ресторану

Під час обшуків у чоловіка знайшли велику кількість боєприпасів. 

В Одеській області затримали військовослужбовця, який недавно повернувся із АТО, через те, що він погрожував підірвати гранату біля розважального закладу у селі Чорноморське.

У ресторані між 43-річним військовослужбовцем та іншими відвідувачами почалася сварка, передає прес-служба Нацполіції в Одеській області.

Чоловік у стані алкогольного сп'яніння заважав присутнім і сперечався з ними. Він спробував виїхати за кермом власного автомобіля, однак один з присутніх перекрив йому дорогу своїм авто. 

Військовослужбовець накинувся з кулаками на чоловіка, повалив його на землю та дістав предмет, схожий на гранату, який погрожував застосувати. Зазначається, що порушника доставили до поліцейської дільниці.

Згодом автомобіль військовослужбовця працівники поліції оглянули і знайшли там велику кількість боєприпасів.

"В автомобілі чоловіка були виявлені і вилучені: корпус гранати Ф-1, запальна трубка, електродетонатор, детонатор, сигнальний патрон, петарда з цвяхами, підствольний гранатомет ГП-25, дві тротилові шашки вагою по 200 гр., пластична вибухова речовина ВПП-5 загальною масою близько 1 кг і металева банка з пластичною вибуховою речовиною, вагою близько 200 грам", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання військовослужбовця було виявлено та вилучено: запал до гранати УЗРГМ-2, мінні підривники МД5М, ручна димова граната, стрічка для розтяжок і боєприпаси різного калібру.

Наразі ведеться слідство. За даним фактом розпочате кримінальне провадження.

Нагадаємо, раніше на Закарпатті у селі Видричка п'яний чоловік влаштував стрілянину з автомата КалашниковаЯк розповіли правоохоронці, які прибули на місце виклику, чоловік розгулював вулицею із ковдрою у руках. Коли поліцейські підійшли до нього, той вихопив з-під ковдри автомат Калашникова, який був там захований, і розпочав стрілянину. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація