На Одещині викрили ОЗГ, яка викрадала елітні іномарки

Група складалася з чотирьох осіб віком від 27 до 32 років.

Поліція затримала групу зловмисників із Кривого Рогу, яка викрадала елітні іномарки в Одеській області.

Про це сьогодні, 12 жовтня, повідомив перший заступник глави Нацполіції – начальник кримінальної поліції Вадим Троян, йдеться у повідомленні департаменту комунікації Нацполіції України.

У відомстві зазначили, що під час проведення обшуків були вилучені численні радіоелектронні засоби, які члени групи використовували для заволодіння автотранспортом.

За словами Трояна, група складалася з чотирьох осіб віком від 27 до 32 років. Він також повідомив, що трьох осіб було затримано в Одесі та одну –  у Кривому Розі. Усі вони –  уродженці Кривого Рогу.

"Викрадені автівки група реалізовувала за підробленими документами або ж вимагала у власників винагороду за повернення транспортного засобу. Нам відомо як мінімум про сім фактів незаконного заволодіння елітними авто", – наголосив Вадим Троян.

Нагадаємо, на Львівщині поліцейський постане перед судом за викрадення автомобіля.

У відомстві зазначили, що на початку серпня 2016 року до поліції Львівської області надійшло повідомлення про виявлення припаркованого автомобіля марки "BMW" з побитими вікнами. За зазначеною адресою правоохоронці дійсно знайшли машину іноземної реєстрації.

Повʼязані теми:

Наступна публікація