На Одещині згоріла вантажівка з 6 тоннами туалетного паперу

На Одещині згоріла вантажівка з 6 тоннами туалетного паперу

Фото: pixabay.com

Інцидент стався на 43 км автотраси Одеса-Рені біля КПП "Виноградівка".

В Одеській області в Болградському районі згоріла вантажівка з 6 тоннами туалетного паперу.

Про це повідомили у прес-службі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Інцидент стався 7 липня о 04:07 ранку. До Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що на 43 км автотраси Одеса-Рені біля КПП "Виноградівка" сталось загорання вантажного автомобіля з причепом, який завантажений запакованим туалетним папером.

"До місця події було спрямовано пожежно-рятувальне відділення 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Протягом 14 хвилин пожежа була локалізована та протягом години повністю ліквідована. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджена кабіна, салон, двигун, кузов вантажного автомобіля на загальній площі 24 кв. м. та 6 тонн паперу на загальній площі 20 кв. м.", - йдеться у повідомленні.

Проте вдалося врятувати автомобільний причеп із завантаженими 10 тоннами  туалетного паперу.

До ліквідації пожежі залучалась 1 одиниця основної пожежної техніки та 5 осіб особового складу.

Наразі встановлюється причина займання.

Нагадаємо, 6 липня, на Миколаївщині на відкритій території по вул. Сокольська у Вознесенську під час руху польовою дорогою загорівся мікроавтобус VOLKSWAGEN Grafter.

Через загоряння водій був змушений зупинитись, вогонь з авто перекинувся на стерню. Повідомлення про займання надзвичайники отримали о 17:27 приблизно за півгодини пожежу було локалізовано, а вже о 18:30 – ліквідовано. Займання гасили на площі у 610 кв.м.

Повʼязані теми:

Наступна публікація