На Одеській трасі двоє чоловіків відкрили стрілянину

На Одеській трасі двоє чоловіків відкрили стрілянину

Фото: Reuters

Внаслідок стрілянини ніхто не постраждав.

На Київщині на дорозі чоловіки влаштували стрілянину.

Про це повідомили в Управлінні превентивної діяльності Нацполіції в Київській області,

Поліцейські встановили, що стрілянина виникла під час конфлікту між учасниками дорожнього руху.

"Водій автомобіля "Мерседес Спринтер" дістав зброю і пошкодив автомобіль "Фольксваген Гольф", після чого поїхав. Внаслідок стрілянини ніхто не постраждав", - йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що подія сталася сьогодні вранці, 5 жовтня, близько 5 години 30 хвилин. Менш ніж через годину, на 79 км автодороги Київ – Одеса, правоохоронці зупинили "Мерседес Спринтер" схожий за прикметами, який рухався у напрямку Києва.

"Під час перевірки документів та поверхневому огляді у 34-річного киянина виявили пістолет, зі слів водія для відстрілу гумових куль", - додали у поліції.

Для з'ясування всіх обставин водія затримано. Наразі розпочато розслідування.

Нагадаємо, у Києві поліція затримала квартирного злодія, який під час втечі стріляв по людях. Зокрема, місцеві мешканці помітили двох підозрілих осіб у під'їзді, викликали поліцію і спробували їх затримати, один із зловмисників почав стріляти (попередньо - із пристрою для відстрілу гумовими кулями).

На місце події прибули кілька автопатрулів. Одного зі зловмисників відразу затримали, інший забіг до під'їзду одного з багатоповерхових будинків на вулиці Радунській, де його заблокували правоохоронці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація