На Полтавщині авто в'їхало в дерево: троє загиблих

Ще один 23-річний пасажир доправлений в травматологічне відділення з травмами різного ступеня тяжкості.

В Полтавській області в місті Хорол сталася смертельна ДТП.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Полтавській області.

Автомобільна аварія сталася вчора 30-го серпня близько 23-ї години по вулиці Небесна Сотня.

За попередньою інформацією, водій автомобіля "Део-Ланос", на перехресті з вулицею Кременчуцька, не впорався з керуванням та в'їхав в дерево.

У відомстві зазначили, що внаслідок ДТП від отриманих травм на місці пригоди померли 22- і 24-річний мешканці Хорола та 29-річний мешканець Хорольського району. 23-річний мешканець смт Семенівка доправлений в травматологічне відділення Хорольської ЦРЛ з травмами різного ступеня тяжкості.

Наразі правоохоронці з'ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання щодо внесення факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб".

Нагадаємо, у Кіровоградській області сталася жахлива ДТП за участі машини СБУ, унаслідок якої загинула родина з трьох осіб. Аварія сталася на трасі Знам'янка-Луганськ-Ізварино в районі села Пантаївка Олександрійського району. Автомобіль зі співробітниками СБ України транспортував затриманого підозрюваного у контрабанді наркотиків.

Внаслідок зіткнення сім'я з трьох осіб загинула на місці. Співробітників СБУ та підозрюваного госпіталізовали з травмами середньої тяжкості.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація