На Полтавщині вітчим до коми побив 4-річного хлопчика

На Полтавщині вітчим до коми побив 4-річного хлопчика

Фото: pixabay.com

Дитина заважала чоловікові дивитися телевізор.

У Кременчуці лікарі намагаються врятувати життя 4-річного Арсенія, якого жорстоко побив вітчим. Після покарання за те, що дитина заважала дивитися телевізор, чоловік навіть не викликав швидку, а залишив хлопчика самого у квартирі, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

У лікарню малюк потрапив лише через кілька годин після того, як знепритомнів. Медики кажуть, що хлопчик досі в комі, та утримуються від прогнозів на майбутнє. Дитині зробили складну нейрохірургічну операцію та переливання крові. Лікарі шоковані, бо такі травми у маленької дитини бачили вперше.

У Кременчуці вітчим жорстоко побив 4-річну дитину через те, що вона заважала дивитись телевізор

У Кременчуці вітчим жорстоко побив 4-річну дитину через те, що вона заважала дивитись телевізор

Поліцейські вже з'ясували, що дитину по-звірячому побив 32-річний чоловік, який одружився з матір'ю хлопчика рік тому. Вона завагітніла удруге, і якраз лежала у лікарні на збереженні, а свого первістка залишила на чоловіка. Той дивився телевізор, Арсеній голосно грався поруч – це вітчима і розлютило. "Завдав кілька ударів кулаком в голову. Після цього дитина втратила свідомість. Потім відніс дитину до однієї з кімнат, накрив її мокрим рушником і залишив місце свого проживання", - розповів керівник Кременчуцького відділу поліції Олександр Коцар.

Кілька годин хлопчик непритомний лежав сам у квартирі. Швидку викликала мати. Чоловік приїхав до неї в лікарню і сказав, що Арсеній сам вдарився об диван. На оперативному відео вітчим виправдовувався, що нібито намагався привести дитину до тями, а коли не вийшло – запанікував. Але медики виявили на тілі хлопчика сліди давніших побоїв, тож тепер вітчима підозрюють у систематичних знущаннях над дитиною. "Там є не лише свіжі синці, а такі, що можна сказати – протягом тижня. Вони жовтого і зеленого кольору", - розповіла головний лікар дитячої міської лікарні Лариса Носенко.

Мати, сусіди та друзі приголомшені. Знайомі кажуть, що родина благонадійна, вітчим дбайливо ставився до пасинка, а той навіть називав його татом. "Він завжди з ним за руку, рідше мати з ним гуляла рідна! Всі думали, що це рідний батько", - каже знайома родини Ольга Оганська.

Вітчим хлопчика зараз у слідчому ізоляторі. Йому загрожує до 8 років в'язниці. Це єдине, що його хвилює, кажуть правоохоронці, адже станом дитини він не цікавиться. А от звичайні мешканці міста буквально атакують лікарню: просять взяти їхню кров, ліки або гроші – бодай щось, щоб допомогти маленькому Арсенію вижити.

Кореспондент ТСН Наталя Грищенко

Повʼязані теми:

Наступна публікація