На пошуки зниклого під Києвом львів'янина кинули Нацгвардію, безпілотник і собаку

На пошуки зниклого під Києвом львів'янина кинули Нацгвардію, безпілотник і собаку

На пошуки зниклого під Києвом львів'янина кинули Нацгвардію, безпілотник і собаку

Під Києвом шукають зниклого львів'янина

Наразі перевіряється інформація про появу машини на сільському звалищі.

Майже тиждень уся країна шукає зниклого львів'янина Тараса Познякова. До пошуків долучили Національну гвардію, кінологів та навіть екстрасенсів, але досі ні хлопця, ні його авто не знайшли, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

4 квітня він виїхав зі Львова до Києва на важливу зустріч. Попутників знайшов через популярний в інтернеті ресурс. Проте до столиці так і не доїхав. Зв'язок із ним було втрачено в 30 км від столиці.

У суботу з'явилась інформація, що востаннє його машину бачили біля селища Крюківщина, що на Київщині. Волонтери нібито мають свідчення очевидців, які бачили авто біля місцевого звалища о 21:00 вечора.

Друзі зниклого кажуть, що подія навряд чи пов'язана з його професійною діяльністю.

Правоохоронці разом із волонтерами перевіряють будь-яку інформацію із соціальних мереж та від місцевих, що нібито бачили авто 25-річного львів'янина. Утім зізнаються, що в більшості випадків інформація виявляється неправдивою.

До пошуків Тараса долучився бойовий пес Мухтар. У небо підняли навіть безпілотник. Однак результатів досі немає.

Поліція оголосила зниклого в розшук 5 квітня. За словами прес-служби ГУ Національної поліції у Львівській області Світлани Добровольської, 4 квітня мати 25-річного хлопця звернулася до Франківського відділу поліції із заявою про те, що її син поїхав до Києва і не виходить на зв'язок.

У Львові колеги Тараса Познякова, який працював в одному з районних судів, розповіли, що напередодні поїздки він узяв одноденну відпустку. Колеги припускають, що Тарас шукав більш вигідної пропозиції, у суді він працював консультантом і мав невисоку зарплатню, тож у столицю їхав найпевніше на співбесіду.

Родичі та друзі думають, що Тараса можуть утримувати заради викупу. Однак, кажуть, підстав для цього немає, адже родина незаможна.

Кореспондент ТСН Іван Воробйов

Майже тиждень вся країна шукає зниклого львів'янина Тараса Познякова

Майже тиждень вся країна шукає зниклого львів'янина Тараса Познякова

Повʼязані теми:

Наступна публікація