На Прикарпатті матір убила своїх синів та намагалася вкоротити собі віку

На Прикарпатті матір убила своїх синів та намагалася вкоротити собі віку

На Прикарпатті матір убила своїх синів та намагалася вкоротити собі віку

Матір убила двох своїх дітей

Убитих дітей знайшов чоловік.

На Прикарпатті у селищі Верховина матір убила двох своїх синів.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Правоохоронці припускають, що жінка намагалася вкоротити віку й собі, оскільки порізала вени на руках та ногах.

У суботу ввечері 30-річна Ганна Проданюк зачинилася в своїй хаті з обома синами. Усю неділю надвір ані вона, ані діти не виходили. Чоловік час до часу стукав та телефонував. Та дружина відповідала за сина, не впускаючи до хати.

Двері Проданюк відчинила тільки в неділю ввечері. Тіла дітей та закривавлену жінку в хаті знайшов чоловік, який наразі перебуває у стані шоку.

Правоохоронці припускають, що дітей жінка отруїла. Однак, причини з'ясувати не можуть, оскільки у своїй прощальній записці Проданюк нічого не пояснила, а лише попрощалася.

Крім того, сама матір наразі перебуває у психіатричній лікарні.

"В будинку вилучені медикаменти, отруйні речовини. Експертиза триває. Чим саме отруїлися діти – сказати наразі неможливо", - пояснила керівник сектору управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області Алла Бойчук.

Втім, родичі припускають, що трагедія могла статися через відсутність грошей.

Залишаючись офіційно в шлюбі, подружжя вже не жило разом. Більш того, молодшого сина жінка народила від іншого. Після цього, законний чоловік припинив фінансувати матір-убивцю.

Утім, місцеві мешканці та сусіди жінки не можуть досі повірити у подвійне вбивство, оскільки Проданюк була хорошою матір'ю обом синам.

За фактом убивства дітей поліція відкрила кримінальне провадження. Якщо жінку визнають осудною, їй загрожує щонайменше 12 років ув'язнення. 

На Прикарпатті мати отруїла двох синів та намагалася покінчити життя самогубством

На Прикарпатті мати отруїла двох синів та намагалася покінчити життя самогубством

Нагадаємо, що раніше а Санкт-Петербурзі 17-річна росіянка була зарізана своєю 19-річною сестрою. Тіло вбитої Стефанії Дубровіної було понівечене. Як повідомляє слідство, її сестра завдала їй не менше 140 ножових ударів, виколола їй очі, відрізала вуха і ніс. Трагедія сталася в квартирі 42-річного чоловіка, з яким проживала Стефанія. Коли чоловік вийшов у магазин, мабуть, між дівчатами сталася сварка і вони побилися. 17-річна російська модель була відома в рідному Санкт-Петербурзі своїми відвертими фотографіями, відеороликами та ескорт-послугами. У ході розслідування стало відомо, що обидві дівчини були під впливом алкоголю та наркотичних речовин.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація