На Прикарпатті невідомі жбурнули коктейль Молотова у будинок екс-регіонала

На Прикарпатті невідомі жбурнули коктейль Молотова у будинок екс-регіонала

Фото: УНІАН

Правоохоронці вилучили на місці пожежі пляшку із легкозаймистою речовиною.

В Івано-Франківській області у селі Королівка невідомі підпалили будинок колишнього голови Коломийської районної державної адміністрації Михайла Негрича.

Про це повідомило місцеве видання "Галка".

"17 серпня о 02:49 в селі Королівка Коломийського району сталася пожежа літньої кухні з дерев'яною прибудовою в господарстві", - йдеться у повідомленні.

За словами керівника сектору комунікації ГУ Національної поліції в області Мирослави Белдик, на місці інциденту правоохоронці знайшли пляшку з-під "Боржомі" із легкозаймистою речовиною.

Унаслідок пожежі було знищено дерев'яну прибудову, перекриття та покриття літньої кухні, меблі, холодильник та речі домашнього вжитку, а також пошкоджено стіни.

"Підпал стопроцентний. Є дві пляшки з-під палива, сірники та одна розбита пляшка коктейлю Молотова. У поліції є підтвердження… Не можу нічого сказати. Я нікому нічого не винен – ні в бізнесі, ні в політиці, ні в чому", – розповів своєю чергою Негрич.

Наразі поліція порушила кримінальне провадження за фактом умисного знищення шляхом підпалу, триває досудове розслідування.

Зазначимо, Михайло Негрич був головою Коломийської РДА у 2001-2005 та 2010-2014 роках.

Нагадаємо, раніше екс-голова ДАІ Єршов побив волонтера та спалив авто для зони АТО. За словами волонтера Синіцина, скандальному колишньому даївцю готують "нову жирну посаду".

Повʼязані теми:

Наступна публікація