На Рівненщині десятки людей влаштували "розбірки" зі стріляниною, є поранені

На Рівненщині десятки людей влаштували "розбірки" зі стріляниною, є поранені

Фото: Reuters

За даними правоохоронців, між жителями селища Рокитне та села Єльне виникла сутичка, в результаті якої пролунали постріли.

У селі Єльне Рівненської області невідомі влаштували стрілянину.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції області.

"Про те, що з селища Рокитного у село Єльне виїхали майже 30 озброєних осіб, на спецлінію "102" повідомив сьогодні о 10:25 годині невідомий. На місце події негайно направили слідчо-оперативну групу", - йдеться у повідомленні.

Як розповіли правоохоронці, упродовж години після анонімного попередження до поліції вже надійшла інформація про стрілянину у селі. "А о 12.30 правоохоронці зафіксували повідомлення про поранених", - додали у поліції.

За попередніми даними, між жителями селища Рокитне та села Єльне виникла сутичка, в результаті якої пролунали постріли.

Наразі повідомляється, що у результаті "розбірок" постраждали понад десять людей, серед яких є троє поранених. До того ж були пошкоджені два автомобілі без номерних знаків.

Зараз правоохоронці працюють на місці події, встановлюють обставини інциденту та осіб, причетних до нього.

Нагадаємо, раніше у центрі Мукачевого двоє невідомих коло школи розстріляли 31-річного місцевого жителя. Як розповіли свідки, троє чоловіків на вулиці щось жваво обговорювали, потім пролунали два постріли. Двоє вскочили в авто та втекли. Третій, із вогнестрільним пораненням, залишився лежати на узбіччі. Свідки викликали "швидку" та поліцію. Копи вони прибули на місце, знайшли поруч із пораненим гранату. Оскільки боєприпас міг вибухнути будь-якої хвилини, місце оточили, а дітей зі школи евакуювали. 

Пізніше стало відомо, що 31-річний потерпілий помер у лікарні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація